VÁNOČNÍ "KLIKY"

Vánoce 2015
PŘEJEME VÁM KRÁSNÉ VÁNOCE! UŽIJTE SI JE, AŤ UŽ JSTE KDEKOLI - NA PARTY NEBO DOMA V PYŽAMU! (image: Beáta Omrtová)  

23/12/2015   Ne, nejsem blázen a nebudu v devátém měsíci těhotenství, a ještě ke všemu o Vánocích, kdy se má především odpočívat a dělat cokoli zábavného či uklidňujícího, posilovat.  Moje „kliky“ totiž zvládnete hravě taky, a to jednou rukou na počítačové myšce. 


Ráda bych se s vámi totiž podělila o „prokliky“ na to, co si rozhodně nechci nechat o svátcích ujít. A protože jsem zastánce toho, že i volný čas by se měl (byť jen teoreticky) občas trochu promyslet, na mém „TO DO“ listu najdete pro letošní Vánoce následující:

AUDIOKNIHA
Televizi skoro nepouštíme (do našeho přechodného bytu, než dokončíme rekonstrukci, jsme ji navíc ani nedávali), ale audiokniha ji skvěle zastoupí. S malými dětmi, kdy si jen stěží v klidu sednete ke knížce, je to i výborná alternativa. Já osobně se těším na nejnovějšího Umberta Eca. Dětem pouštíme kvalitně namluvené pohádky (klidně jako kulisu při nějaké klidnější činnosti) už od malinka. Prý to má pozitivní vliv na řeč:-) V tzv. Audiotéce najdete téměř cokoli včetně knižních novinek, a spousta starších klasik je zde navíc ke stažení zcela zdarma nebo za symbolickou částku kolem 50 Kč. Pokud vám do této chvíle připadalo divné "číst" knihy tímhle způsobem, jděte do toho a vyzkoušejte to!

ČERSTVÝ VZDUCH
Ten horský doslova voní. Sáňky, lyže, pekáč, brusle, pohorky…to je jedno. Hlavně jít někam ven a užít si to!

BEAUTY TIPS
Návštěva kadeřníka, manikura, pedikura nebo prostě cokoli podobného, co vás zkrášlí, zvedne náladu a zrelaxuje. Aneb jak já říkám: „když máte dobrého kadeřníka, nepotřebujete chodit k psychologovi“. Pro Prahu dám ruku do ohně za Hair Area, kde si umí poradit i s mými kudrnatými vlasy. Objednat se tady můžete dokonce i na konzultaci péče o vaše vlasy nebo účesu zcela zdarma.

ROZPÁLÍM TROUBU
Nic se nemá přehánět. Takže stačí něco jednoduchého. Třeba taková pečená jablka v medu s tvarohovým krémem jsou božská…Už jenom ta vůně a teplo trouby.

POSEZENÍ S PŘÁTELI
O Vánocích je nejlepší držet se hezky doma:-) Takže pozvěte pár nejlepších přátel k sobě domů, dětem vyndejte krabici s hračkami a cukrovím a bavte se! Krátká a neplánovaná posezení přitom bývají ta nejlepší...

SHERLOCK: The Abominable Bride
Nová speciální epizoda mého oblíbeného seriálu BBC s božským Benedictem Cumberbatchem a Martinem Freemanem bude mít premiéru už na Nový rok! Hurá!

                                                     
                                        KRÁSNÉ VÁNOCE 2015!

Podpis Veronika


Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za váš komentář