JAK SE OCITLO KINO V NAŠEM OBÝVÁKU

Domácí vánoční kino


18/12/2016   Tento týden se nad Vrchlabí snesla ledová mlha hustá tak, že by se dala krájet a že by ji neprorazil ani Rakosníček, to jsem si jistá. A tak jsem dětem na odpoledne, kdy se nejstarší syn vrátil ze školky, připravila malé překvapení.



Venku bylo, že by psa, natož pak dítě, nevyhnal, a tak jsme se rozhodli dívat na pořádně dlouhou pohádku. Děti na ty s klasickou délkou přes hodinu zatím moc nekoukají, a proto nastal vhodný čas na trochu té 2D zábavy:-)

Připravila jsem jednoduchý "stan", dotáhla matraci z ložnice a naházela na ni veeeelkou spoustu polštářů a chlupatých dek. Připravila jsem domácí popcorn a bezovou limonádu s brčkem...no zkrátka jako v opravdovém kině. V tom velkém kamenném jsme s nimi ještě nikdy nebyli, tak aby začali pomalu trénovat. 

Radost byla obrovská, no co vám budu povídat...A víte, co je na tom skvělé? Že to samé si můžete vytvořit i vy sami u vás doma. Zimní čas je na to totiž jako stvořený. A jestli máte doma dataprojektor nebo promítačku, zážitek bude ještě větší, to vám garantuju. My si chceme dataprojektor pořídit už dlouho (Ježíšku, co?!) a já už se nemůžu dočkat, až si nějaký pořádný biják promítneme na zeď na naší super velké terase. Pamatuju si totiž z dětství, jak rodiče čas od času promítali venku na zahradě na zadní stranu domu staré diáky z dovolených...což jsem naprosto milovala. Takže v létě nám snad i to "letní kino" vyjde. 

Ale teď zpátky mezi sněhové vločky do zimy 2016. Takhle to u nás v obýváku vypadalo tento týden: 

PRVNÍ VĚTA, KTEROU PO NADŠENÉM PÍSKOTU NEJSTARŠÍ SYN PO NÁVRATU ZE ŠKOLKY PRONESL, BYLA: "A MAMINKO, ŽE TO NIKDY NEZBOŘÍME?!!!" 


JO JO, DĚLÁNÍ BUNKRŮ...TO JE VĚČNÁ DĚTSKÁ ZÁBAVA. 










DAVÍDEK NÁM TAM SKORO USNUL. 

PRVNÍ POPCORN V ŽIVOTĚ. DOMÁCÍ. MARTÍNKOVI NECHUTNAL, LUKYMU JO. 



KLUCI SE DÍVALI NA "PŘÍBĚH HRAČEK". LUKÁŠEK AŽ DO KONCE NEVYDRŽEL,  PŘECI JEN MU JSOU JEN DVA ROKY A NA TV MOC ZVYKLÝ KOUKAT NENÍ. MARTÍNEK UŽ TO ALE "DAL".  


TOMU PROSTĚ NEŠLO ODOLAT:-)

DOMÁCÍ KINO U ROZSVÍCENÉHO STROMEČKU MĚLO ÚŽASNOU ATMOSFÉRU. 


Krásný předvánoční čas nejen u pohádek! 

podpis Veronika


Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za váš komentář