OBJEVILA JSEM TY NEJKRÁSNĚJŠÍ E-POZVÁNKY A PŘÁNÍ



8/4/2017   Jednoduchá řešení s velkým efektem, to mám nejraději. A pokud mi ještě něco šetří čas, sem s tím! Příprava pozvánek na rodinné akce či oslavy s přáteli, vymýšlení a rozesílání nejrůznějších přání. Je toho dost. Nevím vlastně proč, ale tyhle věci mě ani s nástupem sms a všech možných messengerů vůbec neomrzely.

Na internetu jsem pátrala už docela dlouho po jednoduchých a hezkých pozvánkách a přáních. Ale většinou se mi nic moc nezamlouvalo. Až jsem před časem objevila PAPERLESSPOST.COM a musím říct, že jsem nadšená! Jen trochu lituju, že jsem je nenašla dřív. Ušetřilo by mi to spoustu času i peněz. 



Podobných služeb určitě existují stovky. Mně se ale stále nedařilo najít ta přání a pozvánky, které by byly esteticky příjemné. A aby taková služba poskytovala základní věci zdarma a uměla by i něco víc, než jen vytvořit rychle a jednoduše pozvánku na jakoukoli akci či příležitost. A PAPERLESSPOST.COM to podle mě všechno splňuje.

Pokud byste navíc chtěli něco opravdu extra, firma spolupracuje s nejrůznějšími modními návrháři a designéry. Proč tedy nemít pozvánku na svatbu od Oscara de la Renty či Marimekko?!? Už úplně vidím, jak některým mým kamarádkám a známým zasvítily oči:-) Designérské kolekce mají opravdu nádherné. Mrkněte na to!

(image: paperlesspost.com)

JAK NA TO 

- vyberte si jednu z mnoha krásných nabízených šablon, 
- šablony jsou rozděleny podle příležitostí (svatba, rozlučka se svobodou, narozeninová párty, večeře atd.) i sezóny (Vánoce, Velikonoce, jaro...),
- hned vidíte, zda je šablona zdarma či si musíte připlatit,
- upravte si ji velmi jednoduše podle svých potřeb a barevných preferencí,
- rozešlete ji známým či rodině do e-mailu (nebo ji klidně i vytiskněte), 
- můžete sledovat, kdo si již pozvánku otevřel a kdo ještě ne,
- můžete poslat pozvaným hostům i další organizační či detailnější info, přidávat fotky, posílat "remindery" a spoustu dalších věcí. Prostě geniálně jednoduché a efektivní.


(image: paperlesspost.com)

A pro rodinné příslušníky, o kterých vím, že nepoužívají e-mail, pozvánku či přání raději vytisknu :-) Služba nabízí i kvalitní vytištění a přípravu krásných obálek. To je ale dostupné jen v Británii či USA.

Klidně bych se takovou pozvánku nebála použít na vlastní svatbu. Jsou opravdu chic, jednoduché a obsahují spoustu dalších organizačních vychytávek, co šetří čas.


TATO VYTIŠTĚNÁ POZVÁNKA, KTEROU JSEM VYTVOŘILA NA WEBU PAPERLESSPOST.COM, BYLA  NA OSLAVU 3. NAROZENIN NA LEDOVÉ PLOŠE VE ŠPINDLEROVĚ MLÝNĚ PRO MÉHO PROSTŘEDNÍHO SYNA LUKÁŠKA. 

VELIKONOČNÍ PŘÁNÍ 

Na webu paperlesspost.com najdete samozřejmě aktuálně i velmi vydařená velikonoční přání a pozvánky. Veselá, jarní i třeba s tradiční křesťanskou tematikou. Myslím, že já si z jejich nabídky rozhodně vyberu! Jdu na to! Čekejte proto prosím v následujícím týdnu poštu;-)

(image: paperlesspost.com)

V přípravě pozvánek, dopisů a přání se možná trochu vyžívám, to uznávám. Ale v dnešní rychlé době, kdy všichni komunikujeme především přes sms a nejrůznější messangery, mi to celé přijde roztomilé. Dát si tu práci a věnovat čas a svoji energii na něco podobného je navíc docela uklidňující. Zkuste to taky! Někdy do celého procesu zapojím i svoje nejstarší děti. Nikdy totiž není brzo na to, aby se naučily tyhle základy:

  • Pozvánky na akce rozesíláme minimálně 2 týdny předem.
  • Jestliže jsme pozvaní na nějakou akci, vždy dáme vědět, zda dorazíme či ne (ideálně tou stejnou formou, jakou jsme byli pozváni).
  • Když děti dostanou na narozeninové oslavě dárky od kamarádů, vždy jim ještě po akci jmenovitě za konkrétní věci poděkujeme. A to i za účast. Myslím, že naučit děti vděčnosti a nutnosti každému zvlášť poděkovat, je hooodně důležité. Pokud nemáme čas vzkaz s poděkováním (a třeba i s obrázkem či pár slovy od dítěte) poslat poštou, již zmiňovaná služba paperlesspost.com nabízí i ty elektronické. Hledejte je v oddělení "Thank you notes").
NAUČIT DĚTI VDĚČNOSTI A NUTNOSTI PODĚKOVAT ZA KAŽDÝ DÁREK, TŘEBA I DROBNOST OD KAMARÁDŮ, JE PODLE MĚ DOST DŮLEŽITÉ. MALOU KARTIČKOU S PODĚKOVÁNÍM NIKDY NIC NEZKAZÍME. 

Krásné jaro! (A já jdu vybírat velikonoční přání...)




2 komentáře:

  1. Hned to jdu vyzkoušet. Jsi úžasná. naše babička má v létě 90 narozeniny, tak doufám, že tam něco najdu. Renata

    OdpovědětVymazat
  2. Díky! Podívej se určitě na to. Chvilku mi sice trvalo, než jsem se v tom systému zorientovala, co to vlastně všechno umí, ale pak už to šlo hladce. Ty jsi ale superschopná, takže to pro tebe bude hračka:-) Mamince přeju KRÁSNÉ NAROZENINY! (to bych se taky chtěla dožít:-))

    OdpovědětVymazat

Díky za váš komentář